X
 
 

Изследване: Мъжете мислят за футбол повече, отколкото за секс

2521 0
photo of Изследване: Мъжете мислят за футбол повече, отколкото за секс
Снимка: iStock/Guliver
Почти 65% от мъжете признават, че мислят за футбол повече, отколкото за секс, разкрива ново проучване, за което информира Sun.

По-ранно проучване заключи, че мъжете обикновено мислят за секс на всеки 7 секунди. Според ново изследване обаче, това е мит - много по-вероятно е в главата им да има спорт, предимно футбол.

Британците правят по-малко секс, отколкото през последните години

Британците правят по-малко секс, отколкото през последните години. Това сочат данните от голямо национално проучване. Резултатите, публ...

Около 64% от мъжете мислят за футбол повече, отколкото за секс, като само 8% признават, че си мислят за лудории през по-голямата част от времето.

Резултатите са част от неотдавнашно проучване на „IllicitEncounters“, което развенчава на най-големите секс митове при мъжете и жените.

Друго често срещано погрешно схващане е, че сексът преди спорт ще съсипе шансовете ви да се представите добре на спортното поприще.

Това също бе опровергано от изследванията, според които ако не сте будували цяла нощ и сте взели достатъчно количество сън, можете да се насладите на нощта с партньора си преди важен мач.

Мислите ръгбито за брутално, значи не сте гледали флорентински футбол!

В нашето съвремие съществуват много брутални спортове - смесени бойни изкуства и ръгби, например, но ако се замислите за отборния спорт...

Но не само мъжките секс митове бяха развенчани от проучването. Почти 80% от жените казват, че G-точката не съществува. Всъщност само 1/5 действително са локализирали своите.

Междувременно се оказва, че мъжете погрешно вярват, че жените не мастурбират, когато са във връзка. Но изданието ги съветва да помислят отново, тъй като 82% от дамите са признали, че го правят.

Друг мит, разбит на пух и прах от проучването, е че жените преживяват множество оргазми по време на секс. Само 18% от жените са признали, че са постигнали върховно удоволствие няколко пъти, според проучването.

Джесика Леони, говорител на IllicitEncounters.com, заяви: „Общ мит, с който се сблъскват и двата пола, е, че те никога не са мамени от своя партньор. Всъщност повече от половината от нас са били неверни в някакъв момент от живота и основната причина, поради която мамим, е, че сексът у дома е лош."

На Запад: Британците най-често употребяват алкохол и дрога при секс

Британците са по-склонни да комбинират наркотици и секс, отколкото всяка друга западна нация, гласи изследването "Глобално проучване за...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално