X
 
 

Netflix се хвали с рекорд по гледаемост на "Странни неща"

1516 0
Netflix се хвали с рекорд по гледаемост на "Странни неща"
Снимка: Pixabay
Нов рекорд за гледаемост постави сериалът "Странни неща", който се излъчва по стрийминг платформата Netflix, информира БГНЕС.

В първите 4 дни от дебюта на новия, трети сезон на поредицата, сериите вече са гледани от 40,7 милиона профила по целия свят. "Нито една друга поредица не е имала такава гледаемост", казват от Netflix.

Apple тръгва на борба с Netflix за онлайн телевизията

Американският технологичен гигант Apple ще обяви телевизионна и видео услуга, която да конкурира Netflix и Prime Video на Amazon, съобщ...

Според данните на компанията, притежателите на 18,2 милиона от акаунтите са изгледали всичките епизоди в първите 4 дни след пускането им. Сериалът е с научно-фантастична тематика.

Netflix е световният лидер в разпространението на телевизия и филми по интернет, като има 140 милиона платени акаунта. Компанията понякога пуска данни за гледаемостта, но по-често пази информацията в тайна.

Данните, разпространявани от Netflix, понякога будят съмнение у експертите. През декември компанията каза, че 45 милиона акаунта са гледали филма със Сандра Бълок "Кутия за птици". Поради липсата на независимо потвърждение дали хората са гледали целия филм, както и подробности за критериите на преброяването, много наблюдатели се усъмниха в данните.

Netflix е под засилващ се натиск от огромни компании, които пускат подобни продукти като Amazon, Disney и Apple.

Facebook е позволявала на Netflix и Spotify да четат лични съобщения на потребители

Социалната мрежа Facebook призна, че е давала на външни компании, по-специално Netflix и Spotify, достъп до личните съобщения на милио...

Допълнителна конкуренция ще е HBO Max на NBC и Warner, което вече отне от Netflix популярните сериали "Офисът" и "Приятели".

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители