X
 
 

Стрелба във Филаделфия: Стрелец рани шестима полицаи

1485 0
Стрелба във Филаделфия: Стрелец рани шестима полицаи
Снимка: Getty Images/Guliver
Мъж е  открил огън, докато офицери претърсваха за наркотици къща във Филаделфия. Полицията го е обкръжила и нападателят вече е задържан, съобщи РИА Новости.

Преди това е имало престрелка, в която са ранени най-малко шестима служители по време на престрелка, предаде БГНЕС.

Трябва ли служителите на ДАТО да вадят бързо оръжието, но без да пипат спусъка?

Интересен парадокс присъства в публикувания за обществено обсъждане проект за инструкция за условията и реда на носене на служебно оръж...

Офицерите проверявали за наркотици в дом в квартала на Никетаун-Тиаго във Филаделфия, когато стрелецът открил огън. След шест часа полицията във Филаделфия заяви, че въоръженият заподозрян все още не се е предал, преди да дойде новината за развръзката.

Екип на специалните части – SWAT, спаси двама офицери и други заложници, които бяха хванати в капан в дома на стрелеца.

На пресконференция, полицейският комисар Рос каза, че стрелецът е стрелял по камиона на екипа на SWAT, преди да пристигнат в имота. "Няма индикации, че той се опитва да се предаде. Знаем, че той е все още жив", заяви по-рано комисар Рос на пресконференция.

Шестима служители, участвали в престрелката, са откарани в болница с наранявания, които не са животозастрашаващи. Рос каза, че "много от тях е трябвало да избягат през прозорци и врати", тъй като са били под обстрел.

Над сто полицаи идват в Бургас за състезание по стрелба с пистолет

Републиканският турнир „Освобождение” ще се проведе в Бургас на 28 февруари и първи март. Повод за него е Националният пра...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители