Елегантен вело-преход под дъжда

8180
Елегантен вело-преход под дъжда

 

Тази неделя София отново бе домакин на есенното издание на събитието Elegant Ride Style. Дъждът не възпрепятства любителите на ретро велосипедите и стилната мода. Иницативата да се насърчи използването на велосипеди в градска среда, заявявайки класа и стил. Столичани и гости на София почерпиха вдъхновение от романтичния, елегантен стил на 20-те години на ХХ в. и взеха участие в спокойна вело-разходка, която стартира в сутринта от паркинга на The Mall.

Дъждовното време не попречи на участниците, като един след друг дойдоха стилно облечени хора, силно отличаващи се от тълпата дами и господа, общото между които беше елегантното ретро колело, ту с високо кормило, ту с изтъркана кожена седалка. Организатор на вело-тура беше столичния търговски център The Mall.

Elegant Riding или да качиш стила на колело

На 27 септември от 10:00 ч. пред The Mall ще стартира едно живописно пътешествие – Elegant Ride Style. Заповядайте и се насладете...

Много усмивки и позитивни емоции провокира събитието, като хора от всякакви възрасти побързаха да се снимат с участниците. Бяха раздадени награди за най-отличаващите се.

Този тип инициативи са все по-често срещани у нас, като целта им е не просто да предизивикат положителна емоция у хората, но и да промотират идеята за по-природосъобразен начин на живот и повече движение.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт