Холандецът Леон Кеер създава забележителна 3D творба ексклузивно в Sofia Ring Mall

2096
Холандецът Леон Кеер създава забележителна 3D творба ексклузивно в Sofia Ring Mall

Световноизвестният холандски художник – майстор на стрийт арта - Леон Кеер, пристига в България, за да нарисува огромна 3-D картина в Sofia Ring Mall!

Всеки посетител ще може да наблюдава на живо как се сътворява това грандиозно изкуство, както и да проследи прогреса на уникалния проект, замислен ексклузивно за Sofia Ring Mall. Ефектната 3-D творба, чието създаване ще отнеме няколко дни, ще бъде завършена пред очите на журналисти и гости на 25-и април на ниво 0 в мола.

Това което е Толкова Такова

Графичният и интериорен дизайнер Ясен Панов и ателие АРТ. Е се впускат в общо приключение - изложба порцелан, стъкло и колаж. На 12 ап...

Леон Кеер рисува по целия свят - Европа, САЩ, Австралия, ОАЕ... Често работи на живо пред публика. Произведенията му биват оприличавани на стоп-кадри от видеоклипове. Във всяка работа на световната звезда, която пристига в България по повод първия международен фестивал за 3-D и 4-D творби, има послание. Какво е то в софийския проект на Кеер, ще разберете, ако дойдете на 25-и април в Sofia Ring Mall.

Благодарение на хайлайф концепцията за събития, която молът следва, той се наложи не само като място за шопинг, а и за забавление, развлечение и максимално пълноценно прекарване на свободното време за цялото семейство.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт