Асеновград си има нов заместник-кмет за общинските активи

8948
Асеновград си има нов заместник-кмет за общинските активи

Инженер Петър Бояджиев е новият заместник-кмет на Асеновград. Той е назначен в началото на тази седмица, съобщи кметът на общината доктор Емил Караиванов.

Новият ресорен заместник-кмет ще е ангажиран с въпросите по общинските активи и строителството в Асеновград. Инженер Петър Бояджиев е назначен на мястото на инженер Пламен Йончев, който в края на изминалия мандат сам взе решение да преустанови дейността си като заместник-кмет. Неговият заместник има богат административен опит. Бояджиев е бил и заместник-управител на „Водоснабдяване и канализация” Пловдив.

От Асеновград към Бачково - вече само през улица „Шести януари“

За поредното изменение на правилата за движение на пътя в Асеновград, сигнализираха читатели на Actualno.com. Знак "Забранено е влизан...

Междувременно, на второ извънредно заседание снощи общинските съветници в Асеновград избраха тримата заместник-председатели на Общинския съвет в града. Трите предложения бяха гласувани без възражения. Маргарита Стоилова от БСП, Ферди Кадир от ДПС и Ангел Димитров от ГЕРБ са новите заместник-председатели. В края на заседанието, председателят на Общински съвет Асеновград доктор Светозар Шуманов се обърна към заместниците си с призив да изпълняват добросъвестно задълженията си с единствена мисъл за благото на асеновградчани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com