Коледната елха в Асеновград грейва на 4 декември

7838
Коледната елха в Асеновград грейва на 4 декември

Коледната елха в Асеновград ще грейне, обляна в разноцветни светлини, на 4 декември (петък), съобщава кореспондентът ни от града.

Подготовката за коледно-новогодишната програма на общината вече тече. Празниците ще стартират на 04.12.15 г. именно със запалване на коледните светлини на елхата, позиционирана пред сградата на Общинска администрация в центъра на града.

Нова коледна елха ще има пред НДК

Нова коледна елха ще грейне в София. Тя ще бъде пред Националния дворец на културата (НДК), съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова. ...

Около 40 ще са събитията, които предстои да се случат в коледно-новогодишната програма на Асеновград. В нея ще са включени културни, благотворителни, младежки, ученически и социални инициативи. Окончателната програма ще бъде изготвена и обявена до края на тази седмица, съобщиха от общинското ръководство.

Както традицията повелява, предвидено е да се състоят около 10 концерта на местни и гостуващи групи. Ученици от пет асеновградски училища ще представят свои изложби и проекти в Градската библиотека или в центъра на Асеновград, ако метеорологичните условия позволят. Планирани са и три базара, както и младежки бал. Част от тези инициативи ще са с благотворителна цел.

Официално коледно-новогодишната програма на община Асеновград ще бъде закрита на 31.12.15 г. вечерта с фоерверки на площад „Академик Николай Хайтов“ в града.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com