X
 
 

Мият само централните улици в Асенoвград

462 0
Мият само централните улици в Асенoвград
Паркирани автомобили възпрепятстват осъществяването на миенето на по-малките улици в Асенoвград, съобщиха за Actualno.com от пресцентъра на Общината. Това налага засега да бъдат измити само по-големите булеварди и улични п ътни участъци.

Миенето започна през изминалия понеделник и се извършва от сметосъбиращата фирма „КМД“ в града по предварително зададен от градската управа график. Дейността се осъществява от 4 ч. до 10 ч. сутринта.

Пуснаха убиеца овцевъд под гаранция от 5 000 лева

Пуснаха под гаранция срещу 5 000 лева пловдивчанинът, убил 56-годишния ратай в асеновградското село Козаново, информира кореспондентът ...

До момента са обработени двете платна за движение на булевард „България“ и на улиците „Шести януари“, „Марица“ и „Съединение“. От днес /07.04.17 г./ обработени с препарат по цялото си протежение са и улиците „Цар Иван Асен II“, „Христо Ботев“ и „Васил Левски“ в Асеновград.

Измиването на асеновградските улици се осъществява двукратно чрез специализирана техника – така наречената водоструйка. Ползва се и препарат, разтрворен във вода в съотношение, според формула.

Следващото планирано миене е на 12.04.17 г. и 13.04.17 г. В тези два дни предстои да бъдат измити всички останали централни улици на Асеновград, сред които „Съединение“, „Свети Княз Борис I” и „Александър Стамболийски“ /до участъка на ремонтните дейности/.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители