Променят разписанието на някои влакове заради ремонт на гара Крумово

9076
Променят разписанието на някои влакове заради ремонт на гара Крумово
Снимка: БГНЕС

Ремонтни дейности наложиха временна промяна в разписанието на влаковете, движещи се по линията Асеновград – Пловдив и обратно. Измененията се касаят за закъснения в рамките от 2 минути до 15 минути. Промяната на разписанието влиза в сила от днес, 15-и октомври. Това предаде кореспондентът на Actualno.com от Асеновград. 

Пътуващите за Пловдив могат да се запознаят с изменението в разписанието на часовете от съобщението, поставено на входа на гарата в Асеновград, както и в интернет сайта на БДЖ. Една от големите разлики е при заминаването на влака, тръгващ в 5:25 ч. сутринта. Временно той ще потегля в 5:10 ч. Този, който по принцип заминава в 6:25 ч. от Асеновград, сега ще тръгва с 10 минути по-рано. Промяна няма само в часа на тръгване на влака от Асеновград в 22:30 ч..

2,8 кг тротил намерени край жп линия

Неизвестни са оставили 2.8 кг тротил край жп линията София - Варна, близо до гр. Стражица. Железничари са открили взрива в чанта, захвъ...

Реорганизацията на пътуването на влаковете стартира от днес и ще продължи до 12.12.15 г., съобщиха за Actualno.com от пресцентъра на БДЖ в София. Оттам поясниха, че се променя разписанието общо на два международни бързи влака, на толкова пътнически и още петдесет и пет крайградски пътнически влака, движещи се в железопътните участъци Пловдив – Асеновград и обратно, Пловдив – Димитровград и обратно, Пловдив – Чирпан и обратно и Пловдив – Хисар и обратно.

Причините за промените в графика на тези влакове са ремонтни дейности, които Национална компания „Железопътна инфраструктура” ще извършва в района на гара Крумово. До приключване на ремонтните работи, някои от влаковете, преминаващи през горепосочените участъци, ще тръгват от началните си гари с до 30 минути по-рано или по-късно от досегашния си график.

 

 

БДЖ връща продажбата на храна и напитки за влакове между София и Варна

От понеделник, 7-и септември, БДЖ ще възстанови движението на вагоните от тип „бистро” в бързите влакове със задължителна р...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com