Ким Чен Ун екзекутира 10 партийци - гледали сериали

24839
Ким Чен Ун екзекутира 10 партийци - гледали сериали

Севернокорейският лидер Ким Чен Ун екзекутира 10 партийни членове за гледане на южнокорейски сериали, съобщи Bloomberg, като се позовава на данни от южнокорейското разузнаване.

Те са били разстреляни, съобщи правозащитникът Лим Де Сун на брифинг в разузнаването в Сеул. Не се съобщава къде са били извършени екзекуциите и кои са партийците.

Ужасът, наречен КНДР

21-годишно момиче, загубило своята младост, наивност и свобода, разкри мрачни тайни за живота в родната си Северна Корея - "невъобразим...

Това е пореден знаков разстрел след убийството на чичото на Ким Чен Ун и негов заместник през декември, предаде Стандарт нюз.

Наскоро севернокорейският лидер се завърна в публичното пространство. Шестседмичната му липса преди това предизвика множество спекулации дали още е жив и за евентуално тежко заболяване.

Според южнокорейските източници той е бил опериран от киста на десния глезен. Операцията е извършена от чуждестранен журналист.

„Ким Чен Ун се опитва да установи абсолютна власт и да подсили режима си чрез публични наказания", коментира университетски преподавател по севернокорейските въпроси в Сеул.

Разговорите между Северна и Южна Корея не доведоха до резултат

Състоялите се в Панминчжон в демилитаризираната зона на границата между двете корейски държави военни преговори на равнище генерали ...

Общо през годината са екзекутирани 50 души.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com