X
 
 

Местни избори в КНДР - с по 1 кандидат на район и 99,98% избирателна активност

1389 3
Местни избори в КНДР - с по 1 кандидат на район и 99,98% избирателна активност
Снимка: Getty images/Guliver
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун гласува на местните избори в страната, предаде Корейската централна телеграфна агенция.

Той също така се срещна с кандидати за местната власт и им даде напътствия, подчертавайки, че те трябва да изпълняват ангажиментите си в съответствие с очакванията на избирателите.

България и Северна Корея ще си сътрудничат за образование и култура

Размяна на стипендианти между България и Корейската народно-демократична република (КНДР), организиране на прояви в сферата на изкуство...

На изборите бяха избрани представители в местните общински съвети в провинциите и гладовете. Отличителна черта на изборите в КНДР е, че във всеки избирателен район е издигната само една кандидатура. Избирателите могат да гласуват или за, или против предложения кандидат.

Избирателната активност тази година достигна 99,98%.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 1 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  Браво на малкият Кир Мир! Класик като дядо си, баща си, наш Тато, Сталин, Хитлер и всички сатрапи от старо време! Путин и Ердоган пасти да ядат!
 • Октомври 1.1 Октомври преди 7 месеца Профил на трол?
  По големи Сатрапи от евроАтлантическите изчадия на Сатаната НЯМА.
  : 1 !
 • Анонимен 1.2 Анонимен преди 7 месеца Профил на трол?
  То и в България беше така преди 1989 г. Много жалко как сега лъжат младите, че е било хубаво.Не беше. Никакви граждански и политически права!! Само който го е живял, знае колко беше страшно. А някои тогава бяха толкова увредени, че дори и не разбраха в каква гадост сме били потопени. И до сега не разбират какво значи и колко са важни гражданските права.
  : 0 !
Последно в Актуално