Дженифър Лопес e лицeто на св. Валентин на TV1000

6276
Дженифър Лопес e лицeто на св. Валентин на TV1000
Снимка: TV1000

Февруари е месецът на любовта, то е знайно. В тази връзка филмотечният  TV1000 събира в рубрика "Противоположностите се привличат" някои от най-популярните романтични филми всяка неделя и понеденик вечер след 20:00 часа.  

Матю Маконахи и Сара Джесика Паркър с „Фалстарт“ на 12 и 14 февруари, а Дженифър Лопес и Ричард Гиър - със „Ще танцуваме ли“ на 13 февруари са двойките на предпразничния уикенд. Впрочем на 13 февруари Дженифър Лопес е и в „Петзвезден романс“ с Рейф Файнс, както и в „Момичето от Джърси“ с Бен Афлек - на самия Св. Валентин.

Разбира се, на 14 февруари ще може да се види „Денят на влюбените“ с плеяда холивудски звезди. И още: „Любовта е опиат“ с Джейк Джиленхол и „Ема“ с Гуинет Полтроу - на 20 февруари, „Опасни връзки“ с Джон Малкович на 28 февруари, а съвсем не на последно място номинираният за седем награди „Оскар“ „СТУДЕНА ПЛАНИНА“ с ДЖУД ЛОУ – от 22:00 часа на 19 февруари.

Мини-панорамата на Джуд Лоу ще включи ролите му в „Хюго“ на Мартин Скорсезе – на 13 февруари - и „Изкуствен интелект“ на Стивън Спилбърг - 24 февруари, както и „Талантливият мистър Рипли“ – на 12 февруари, режисиран от Антъни Мингела, режисьор и на „Студена планина“. Самият Джуд Лоу има две номинации за Оскар в кариерата си – именно за тези два филма на Антъни Мингела.

Видео за филма „Ще танцуваме ли“ по TV1000

Джон Кларк (Ричард Гиър) е чикагски адвокат работохолик, който въпреки солидната си заплата и любящо семейство, не е в състояние да преодолее чувството, че нещо в живота му липсва. Една вечер просто му хрумва да промени нормалния си маршрут на прибиране и се отбива в студио по танци с надеждата да срещне Паулина (Дженифър Лопес) - красивата учителка, която той често вижда през прозорците.

Въпреки че Паулина предугажда още в зародиш всички романтични желания, които той би имал спрямо нея, тя все пак създава с него връзка, която е повече от нормалните отношения между учител и ученик. Въодушевен от новото си хоби, Джон се концентрира в репетициите за състезанието по танци, като не посвещава съпругата си Бевърли (Сюзън Сарандън) в намеренията си.

„Ще танцуваме ли“ е по TV1000 на 13 февруари в 20:00 часа и на 16 февруари в 22:00 часа

Матю Макконъхи e 35-годишният Трип, който все още живее с родителите си. И кой би го винил? Не плаща наем, има страхотна стая, а мама се грижи за прането.

Отчаяно решени да го накарат да се изнесе от къщата, родителите му наемат прекрасната Пола (Сара Джесика Паркър) да му окаже малко натиск. Но те не очакват Трип да отвърне със същото! Зоуи Дешанел, Джъстин Барта, Тери Брадшоу и Брадли Купър също се включват в тази романтична битка на характери, която доказва, че няма нищо по-хубаво от родния дом.

“Фалстарт“ е по TV1000 на 12 февруари, 14 февруари и 24 февруари в 20:00 часа.

Програмата на TV1000 e на www.TV1000.bg

Следете ни и на www.Facebook.com/TV1000BG, както и на www.instagram.com/tv1000bulgarian/  

📽️ Родена на 24 юли 1969 г. в Бронкс, Ню Йорк, 😍 ДЖЕНИФЪР ЛОПЕС е една от най-амбициозните шоубизнес лъвици, които можем да си представим!

Във филмографията си има 📽️ над 25 заглавия като продуцент и 📽️ над 125 заглавия като актриса! При все това, първата и единствена номинация за "Златен глобус" - заедно с ШАКИРА за Outstanding Variety Special (Live) Super Bowl LIV Halftime Show получава едва преди две години!

Нищо - ние ще си я гледаме и без награди (засега)

📽️ по #TV1000 в "Ще танцуваме ли" на 13 февруари от 20:00 и на 16 февруари в 22:00, както и в "Петзвезден романс" на св. Валентин в 17:40

📽️ В кината - с "ОМЪЖИ СЕ ЗА МЕН" в компанията на Оуен Уилсън и МАЛУМА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com