ВМРО-ДПМНЕ призова опозицията да изготви програма за управление на страната

466
ВМРО-ДПМНЕ призова опозицията да изготви програма за управление на страната

Депутатът от управляващото мнозинство в Република Македония Кръстьо Мукоски призова опозиционния Социалдемократически съюз /СДСМ/ най-накрая да се определи и да каже какво иска да постигне.

По време на дебатите в пленарна зала Мукоски попита народните представители от СДСМ: Вие въобще чувате ли се какво говорите. От една страна вашите министри подават оставки, които бяха приети днес, а от друга ни обвинявате, че нарушаваме договора и сме изгонили вашите министри от кабинета. 10 секунди след това, отново от вашите редици чухме да казвате, че министрите ви не искат да участват в това престъпно правителство. Въобще чувате ли се какво говорите? Казвате, че не искате амнистия, но лидерът на вашата партия е амнистиран от бившия президент!

ВМРО-ДПМНЕ остана единственият участник на изборите в Македония

Политическа партия ВМРО-ДПМНЕ остана единственият участник в предсрочните парламентарни избори насрочени за 5 юни 2016 г. предава скопс...

Мукоски обвини представителите на СДСМ, че нито веднъж не са дошли на власт чрез легитимни избори. "В момента вие треперите от страх, защото вашият план за унищожаване на държавата се провали... Много бързо трябва да разкарате онези гангстери от Белград, които ви дават съвети. Трябва да спретнете ръкави и да изготвите програма за управление и да предложите нещо на гражданите", каза още Мукоски, цитиран от БГНЕС.

"Господа от СДСМ трябва да разберете, че човек като Зоран Заев с 5 процента рейтинг няма как да стане премиер на една държава", каза от своя страна Влатко Гьорчев от ВМРО-ДПМНЕ.

Припомняме, че днес Конституционния съд в Скопие прекрати предизборната кампания и забрани провеждането на предсрочните парламентарни избори на 5-ти юни.

Веднага след това председателят на парламента Трайко Веляновски свика заседание на Народното събрание. В самото начало бяха гласувани оставките на министрите от СДСМ, които те подадоха по време на последното заседание на парламента преди неговото разпускане през месец април.

Партията на Груевски: Не се бойте, ще направим честни избори

Управляващата партия в Република Македония ВМРО-ДПМНЕ призова всички политически фактори в страната да се отнасят отговорно и достойно....

Снимка: Falanga.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Балкани