Сашо Везенков: Тити сигурно ще става министър и затова хвърли оставката

78057
Сашо Везенков: Тити сигурно ще става министър и затова хвърли оставката

Финансовият благодетел на баскетболния Лукойл Академик Валентин Златен никак не е бил доволен, че тимът загуби шампионската титла от „Левски”. Това обяви изпълнителният директор и треньор на Лукойл Академик Сашо Везенков в интервю в предаването „Гонг” на Дарик радио.

„На Златев не му беше приятно от загубата. Ще искаме да се реваншираме и амбициите ни ще са по-различни. Гарантирам, че ще имаме 2-3 попълнения след Нова година.Трябва да си върнем позициите. На 21 юни имам среща със Златев и да не чакаме до края на август. Да кажем кой ще е треньорът отсега, защото „Левски” не стои със скръстени ръце. Български треньор също има вариант”, каза Сашо Везенков. Той призна, че синът му, талантливият Александър Везенков има оферта от гръцкия „Панатинайкос”.

Георги Глушков: Лигата е под въпрос, ще се решава за броя на чужденците

Съществуването на Националната баскетболна лига е под въпрос. Това обяви президентът на Българската федерация по баскетбол Георги Глушк...

„Аз още съм член на УС на БФБ и не може Тити да ми каже кога да си подам оставката. Искам да го поздравя за шампионската титла. Много я искаше, повече от нас и я спечели. При Тити няма случайни неща. За да си подаде оставката, да не се готви да става министър или заместник- министър, познавам го много добре. При него всичко е премерено”, коментира Везенков.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com