Бивш треньор на Атлетико иска да поеме Лудогорец

6226
Бивш треньор на Атлетико иска да поеме Лудогорец
Снимка: Getty Images/Guliver

Мениджъри, близки до боса на Лудогорец Кирил Домусчиев, се опитват да го убедят да назначи начело на отбора легендата на Атлетико (М) Абел Ресино, пише „Меридиан Мач". Въпросният специалист е безработен от година, като за последно води Селта (Виго). Не е тайна, че въпреки отличното представяне на разградчани в Европа, а и в България, е бил обмислян вариантът за смяна на Стойчо Стоев. В медиите вече се появиха имена на треньори, но нито едно не отговаря на истината.

Всъщност шансът Абел Ресино да поеме Лудогорец не е много голям, но е факт, че той е бил предложен на Домусчиев. Легендарният вратар на „дюшекчиите" започва своята треньорска кариера през 2005 г., когато поема Суидад Мурсия. След това е водил Леванте, Кастейон, Атлетико (М), Валядолид, Гранада и за последно Селта. Той беше начело на настоящия финалист в Шампионската лига през 2009 г., преди да бъде заменен от Кике Санчес Флорес. Година по-късно „червено-белите" спечелиха първата си Лига Европа след победа над Фулъм.

ЦСКА стиска палци на Лудогорец за Купата

ЦСКА чака помощ от Лудогорец, за да прескочи директно във втори квалификационен кръг на Лига Европа, информира "Стандарт". След като ш...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ