Бразилецът Бастос е играч на Левски до края на годината

12235
Бразилецът Бастос е играч на Левски до края на годината
Снимка: БГНЕС

Бразилецът Рафаел Бастос вече съвсем официално е футболист на Левски. Договорът му е до края на годината, съобщи собственикът на "сините" Тодор Батков. "Преговаряме и с френски футболист", информира адвокатът.

29-годишният халф Бастос пристигна в Левски от Ал Насър в Саудитска Арабия. Преговорите между двете страни бяха доста тежки. Южноамериканецът дори отказа първата оферта на "сините", защото искаше по-висока заплата.

Агитката на Левски вика за Лацио срещу Лудогорец

Ръководството на Левски е поискало 1500 билета от Лудогорец за реванша с Лацио от Лига Европа на Националния стадион. Мачът е на 27 фев...

"Благодаря на президента и всички, които ми дадоха възможност да подпиша с Левски. Оттук нататък трябва да работя здраво. Не съм в най-доброто си физическо състояние, защото през последните два месеца не съм играл. Знам, че Левски е най-големият български отбор и се надявам да завоювам отличия с него. Любимата ми позиция е тази зад нападателя, но ако играем с двама нападатели, бих могъл да съм един от тях", коментира Бастос, след като подписа с Левски.

Бразилецът играе като атакуващ халф и крило и има добра визитка, в която най-вече личи престоя му в Клуж между 2010 и 2013 година. С румънския отбор Бастос на два пъти играе в груповата фаза на Шампионската лига, където е неизменен титуляр и има мачове срещу отбори като Байерн (Мюнхен), Манчестър Юнайтед и Рома. Има и вкарани два гола в мач срещу бившия му тим Брага.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ