ЦСКА и Берое не се победиха в бенефиса на Тодор Янчев

16550
ЦСКА и Берое не се победиха в бенефиса на Тодор Янчев
Снимка: Getty Images / Guliver

ЦСКА и Берое завършиха 0:0 в контрола, играна на стадион „Българска Армия“. Преди началото на мача бяха представени футболистите на „червените“ за новия сезон. „Армейците“ имат в състава си 11 нови попълнения. Срещата беше и бенефис за полузащитника на ЦСКА Тодор Янчев, който започна като титуляр, но беше заменен в петата минута от Иван Маркович под бурните аплодисменти на публиката.

Берое можеше да открие резултата още в 16-ата минута, но Аласан Н‘Дайе уцели страничната греда. В 37-ата минута старозагорският тим получи правото да изпълни дузпа, но Венцислав Христов пропусна от бялата точка. С пропуски за Берое се отчетоха още Салим Керкар и Станислав Костов.

Валентин Илиев: До две седмици ще играя пак футбол

Защитникът на ЦСКА Валентин Илиев коментира коментира какво е физическото му състояние и кога ще се появи на терена. "Започнах да прав...

Tодор Янчев приключи активната си кариера с повече от 450 официална мача с фланелката на ЦСКА, в това число и 49 мача в европейските турнири, което е клубен рекорд.

Дефанзивният халф е три пъти шампион на България с армейците (2003, 2005 и 2008 година), носител на купата на България през 2011 година и два пъти носител на суперкупата на България (2008 и 2011 година). От този сезон Тошко ще бъде помощник на Стойчо Младенов.

Ето кои футболисти на ЦСКА бяха представени днес на стадион "Българска армия":

Якуб Дивиш, Александър Тунчев, Апостол Попов, Пламен Крачунов, Кристиан Супусепа, Тодор Янчев, Иван Маркович, Еденилсон Бергонси, Стивън Съндей, Тони Силва, Иван Стоянов, Мартин Камбуров, Стоян Колев, Анатоли Господинов, Сендрино Мисиджан, Божидар Чорбаджийски, Юлиан Чапаев, Венцислав Василев, Валентин Илиев, Тони Стоичков, Борис Галчев, Антон Карачанаков, Неманя Милисавлиевич, Луис Суарес, Серджиу Флорин Буш.

ЦСКА пазарува скоростно, взе чех на мястото на М'Боли

ЦСКА продължава със скоростната си лятна селекция. "Червените" подписаха с двама играчи едновременно в рамките на днешния ден. Така ча...

 

 

 

 

Бадема отхвърли ЦСКА заради китайци с непроизносимо име

Емил Гъргоров, който отказа да преподпише с ЦСКА, е парафирал с китайския Шъдзяджуан Йончен, пише "24 часа”. Там той ще играе с ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ