Феновете изкупиха жълто-червените фланелки на Левски

15666
Феновете изкупиха жълто-червените фланелки на Левски

Левски реализира безпрецедентен удар на иначе скромния роден пазар за фенски артикули. Привържениците на тима разграбиха само за десетина дни цялата първа партида от юбилейните фланелки - общо 3000 бройки. Екипите бяха доставени от испанската компания за спортна екипировка "Джома" и се продаваха на цена 85 лв.

Най-масовите размери бяха изчерпани далеч преди "синия" празник на 24 май. Петнадесет лева от всяка продажба влизат в касата на клуба. Общият оборот възлиза на внушителните 255 000 лв.

Синът на Гунди: Гонзо трябва да получи 5-годишен мандат

Макар и на другия край на света, Андрей Аспарухов не спира да се вълнува от любимия Левски. Синът на легендарния Гунси от години работи...

Огромният интерес бе свързан с грандиозните тържества по случай 100-годишнината. В истински хит се превърна фланелката в жълто и червенмо - отправка към първите цветове в историята на Левски. Тя е специално изработена за 26-кратните шампиони, като на гърба е изписано "Вековен", а от вътрешната страна на яката е цитатът на Васил Левски "Времето е в нас и ние сме във времето".

"Търсенето надмина всичките ни очаквания, призна пред "Преса" продуктовият мениджър на "Джома" за България Валентин Николов. - В Левски също са изненадани. Те поръчаха само 3000 фланелки, които доставихме спешно със самолет навреме за юбилея. В момента подготвяме нова партида от 6000 бройки, която ще пристигне в средата на юни".

Обсъжда се революционната идея Левски да използва жълто-червения екип като основен през новия сезон. Феновете предлагат с него да се играе срещу други отбори с богата история като Черно море и Славия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com