Галин Иванов изхвърли ас от състава на ЦСКА

662
Галин Иванов изхвърли ас от състава на ЦСКА

Промените в състава на ЦСКА продължават с пълна сила, след като новият старши-треньор на тима Галин Иванов взе решение да извади от групата на "червените" крилото Тони Силва.

Това стана ясно от обявените 18 играчи, които наставникът ще използва за домакинския двубой срещу Ботев (Пловдив) на "Българска армия" в петък от 20:00 часа.

Инджов ексклузивно пред Sportline.bg: Акциите на Томов са в ръцете на феновете

Всички акции на ЦСКА вече са при феновете и сега те се разполагат с клуба. Ако имат доверие на Александър Томов, феновете могат да му г...

Силва не се е представил добре нито в тренировките, нито в мачовете на тима, като ще се присъедини към Марин Оршулич, който беше изваден от първия състав след слабия мач срещу Лудогорец.

Това е третият играч, който изхвърча от първия състав, след като Якуб Дивиш загуби титулярното си място още под ръководството на тандема Стойчо Младенов - Анатоли Нанков.

Иначе в групата за мача срещу "канарчетата" се завръща капитанът Валентин Илиев. Възможно е той да почне като титуляр, след като той е възстановен от контузия в коляното. 

Групата на ЦСКА:

"Левски" не допусна гол в Разград, всичко ще се решава в София

Левски измъкна 0:0 при гостуването си на Лудогорец в първи мач от полуфиналите за купата на България. За "сините" това е последен шанс ...

1. Анатоли Господинов, 92. Максимс Уваренко, 3. Александър Тунчев, 4. Стивън Сънди, 6. Пламен Крачунов, 8. Борис Галчев, 11. Неманя Милисавлевич, 13. Орелиен Жоаким, 14. Валентин Илиев, 16. Петър Витанов, 19. Апостол Попов, 20. Луис Соарес, 21. Венцислав Василев, 28. Маркиньос, 34. Денис Причиненко, 70. Жуан Фелипе, 73. Иван Стоянов, 77. Тончи Кукоч

Още новини за ЦСКА четете в Sportline.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ