Гонзо не може да намери треньор за Левски

8192
Гонзо не може да намери треньор за Левски
Снимка: БГНЕС

Бъдещият спортен дирек­тор на Левски Георги Иванов е в шах относно развитието на клуба след края на сезона, информира „Тема Спорт". Засега Гонзо не успява да се договори с класен треньор, който да поеме тима. Жела­нието на бившия таран бе да повери тима на опитен спе­циалист, който вече е рабо­тил на „Герена". Вариантите му бяха два - Станимир Стои­лов и Димитър Димитров-Херо, или пък и двамата в ком­плект, като на треньорския мостик да е първият.

Засега обаче искането на Гонзо така и не става реалност. Той все още не е чул категорично „да" от нито един от двама­та. Още повече че Стоилов има действащ договор с Бо­тев и за следващия сезон. Херо почти сигурно ще напусне Черноморец, но засега е по-далеч, отколкото по-близо до„Георги Аспарухов".

Валери Божинов: В Левски е по-забавно от "Къртицата" и "Вип Брадър"

Нападателят на "Левски" Валери Божинов разкри, че в съблекалнята на тима е изключително забавно, въпреки неуспехите в първенството. "Т...

Собственикът на Левски Тодор Батков е оставил всич­ко в ръцете на Гонзо. Адвока­тът дори не е правил опит да се свърже със Стоилов или Димитров.

Тревожното за сините е, че неяснотата около треньо­ра бави и селекцията. Защо­то дадени играчи може да се вписват във визията на Геор­ги Иванов, но не и в тази на бъдещия наставник.

В крайна сметка Гонзо може да стане и тре­ньор на отбора. И този вари­ант става все по-актуален. Той вече бе две в едно на „Герена" - през 2010 и 2011 година.

Вчера стана ясно, че близо до завръщане в Левски е хал­фът Лъчезар Балтанов. Дого­ворът му с Черноморец е до края на сезона.

Тити е горд, и чужденците в Левски дават милостиня за юбилея

Голяма гордост разтресе Тити Папазов. Главният организатор на мача с Лацио по повод 100-годишнината на Левски се похвали, че и чужденци...

 

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com