Гонзо още работи на "мъжка дума" на "Герена"

131646
Гонзо още работи на "мъжка дума" на "Герена"
Снимка: БГНЕС

Георги Иванов усилено работи по селекцията на Левски и в двете посоки, като успява да склони играчи да подписват договори, други да разтрогват своите, но на този етап самият той все още няма контракт като спортно-технически директор на "сините". От страна на Левски договорите с футболистите се подписват и развалят от Константин Баждеков.

Гонзо все още не е уточнил с никого от клуба за какъв срок ще е неговия контракт като спортен директор и какво ще е възнаграждението му. Досега той работи на "мъжка дума", но на хартия не е оторизиран да върши такава дейност в ПФК Левски.

Георги Петков: Атаката срещу Гонзо е измишльотина

Бившият вратар на Левски Георги Петков отрече да е нападал чрез профила си във Фейсбук директора на "сините" Георги Иванов. "Да, имам ...

На този етап не е съвсем ясно и каква роля ще играе Станислав Ангелов, за когото бе споменато, че остава на работа на "Герена" след края на състезателната кариера.

С всеки изминал ден се увеличава и вероятността Левски да започне сезона с вариант "2 в 1" с главен изпълнител Георги Иванов. На този етап той не успява да намери нов треньор и може да стартира подготовката като такъв. Разглеждани са чуждестранни варианти, но никой не казва какви финансови параметри и условия могат да бъдат предложени на кандидатите.

"Тема Спорт"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ