Ивелин Попов е реалист: Борим се за 3-ото място в групата за Евро 2016

13675
Ивелин Попов е реалист: Борим се за 3-ото място в групата за Евро 2016
Снимка: БГНЕС

Капитанът на българския национален отбор по футбол Ивелин Попов обяви, че най-реално е трикольорите да се класират на трето място в квалификационната си група за Евро 2016. Както е известно, България е в една група с Италия, Хърватия, Норвегия, Азербайджан и Малта. Първите два отбора се класират директно, а третият ще играе бараж.

"Любо Пенев постави основите. Сега ни чака много работа, за да постигнем целта си. Новият формат на квалификациите е направен по такъв начин, че малките отбори като нас да имат шансове за класиране на европейско първенство. Няма какво да се лъжем и трябва да сме реалисти. Най-реално е да се класираме на трето място", каза Попов пред bTV и допълни, че скоро ще заиграе в руски гранд.

Ивелин Попов: Не искам да играя повече в Кубан

Капитанът на националния отбор Ивелин Попов говори пред медиите след днешната тренировка на тима в Правец. Той призна, че е време да см...

Звездата на Кубан беше попитан и за мнението му за българския клубен футбол, на което той отговори: "Следя какво става с Левски. Юбилеят показа какво е този отбор за хората. Следя и ЦСКА. Очаквах да продадат повече акции, но това така и не стана. Все пак мисля, че това е едно добро начало. Още съм на мнение, че чужденците пречат. Литекс е пример за подражание. Там се налагат млади футболисти и през всеки трансферен прозорец продават футболисти за по 2 млн. евро. Вина имат и медиите, които ги изкарват звезди, а всъшност... Аз също съм чужденец и в началото ми трябваше доста време, за да се докажа. Предстои ми трансфер в сериозен отбор. Водя преговори и усещам, че всичко ще се нареди. Става въпрос за гранд в Русия".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ