"Левски" - Литекс сложиха пародичен край на 2015 година

12518
"Левски" - Литекс сложиха пародичен край на 2015 година

Мачът между "Левски" и Литекс по всяка вероятност няма да се доиграе. При резултат 0:1 в полза на ловчанлии директорът на "оранжевите" Стойчо Стоилов реши да изведе играчите на отбора извън терена, след като за цяло първо полувреме Литекс беше ощетен жестоко от главния рефер Георги Йорданов.

Още в 3-ата минута Веселин Минев трябваше да бъде изгонен, след като капитанът на "сините" изблъска в гръб Данило Асприля. 13 минути по-късно за подобно изпълнение изгонен беше Бьорн Маарс, който събори Бедоя, изблъсквайки го два пъти.

10 от Литекс се подиграха с "Левски" за Купата на България

"Левски" се прости с шанса си да спечели Купата на България, след като отнесе сериозна загуба с 3:0 от Литекс в Ловеч в мач, който с...

Литекс обаче поведе след жестока грешка на Йордан Милиев, който подари топката на Данило Асприля и крилото се разписа в 20'.

"Сините" се отчетоха с куп пропуски до края на полувремето, а в 45' се стигна до края на мача. Бедоя фаулира Винисиус, но след това не последва съдийски сигнал. В малкия пеналт се стигна до напрежение между Перес и Бедоя, като защитникът блъсна Бедоя. Последва сигнал за дузпа и червен картон за бранителя. При тази гледка спортният директор на Литекс не издържа и извади отбора - край на мача и служебна победа за "Левски".

Играчите на "Левски" отпразнуваха победата в сектора на своите фенове.

Още подробности четете в SPORTLIVE.BG

Лудогорец също не спечели, но поведе в класирането

След като изгуби за два часа и половина първото място в А група, отборът на Лудогорец успя да си го върне, макар да не можа да победи в...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com