Левски мисли да махне Горан Блажевич

23309
Левски мисли да махне Горан Блажевич
Снимка: БГНЕС

След като по-рано през сезона "Левски" буквално изгони няколко чужденци, сега явно ще се опита да се отърве от завещаните от бившия спортен директор Наско Сираков футболисти, пише football24.bg, цитирайки "Тема Спорт".

Първият в черния списък на сегашното ръководство е вратарят Горан Блажевич. Хърватинът пристигна в клуба в края на август по настояване на тогавашния треньор Славиша Йоканович. 27-годишният страж бързо се утвърди под рамката, измествайки неубедителния Пламен Илиев. След сътресенията на "Герена", освобождаването на Йоканович и напускането на Наско Сираков настъпиха тежки дни за бившия футболист на "Хайдук".

Стадионът за Вечното дерби се разделя наполовина

По нов начин ще се разпредели стадионът за Вечното дерби още през предстоящия двубой. Привържениците на отбора домакин ще заемат целия ...

До момента през сезона стражът е изиграл за "Левски" общо 8 мача във всички турнири, в които е допуснал 6 попадения. Той е запазил вратата си суха в 5 срещи.

Новият треньор Антони Здравков, както и ръководството обаче са недоволни от хърватина заради лошата му игра с крака. Именно затова в последния мач с "Берое" титуляр бе Пламен Илиев. Най-вероятно Сухия ще предпочете бившия национал и срещу ЦСКА в събота.

Предвид 10-те хиляди евро, които получава Блажевич като месечна заплата, и финансовите трудности на клуба едва ли шефовете ще си позволят да го държат на резервната скамейка. Затова те ще опитат да разтрогнат договора му през зимата. Така бюджетът ще бъде облекчен и ще се освободи място за нов чужденец. Подобна практика бе използвана от сините през лятото, когато от тима бяха разкарани скъпоплатените Жоао Силва, Кристовао Рамос и Рамон Лопес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ