Левски замина на лагер с Ларсен Туре, в Правец "сините" ще се сплотяват

9816
Левски замина на лагер с Ларсен Туре, в Правец "сините" ще се сплотяват
Снимка: БГНЕС

Своенравният футболист на Левски Ларсен Type отпътува с тима за петдневния лагер в Правец. След почивката, продължила два дни, "сините" се събраха днес на "Герена", след което заминаха за града на Тодор Живков. Там те ще отседнат в луксозния хотел RIU. В Правец "сините" ще останат до четвъртък. По време на лагера треньорът Елин Топузаков, под чието ръководство тимът натрупа две поредни победи, ще се опита да сплоти колектива. Както и да изчисти някои неточности, които допуска отборът.

През миналата седмица Type беше категоричен, че иска да напусне Левски. В крайна сметка обаче това не се случи. Официалната версия на клуба беше, че е контузен и затова не тренира. През идната седмица той ще се готви наравно със съотборниците си.

Левскарите почнаха войната с Батков, излизат на протест на 2-и април

Войната на феновете на Левски срещу собственика Тодор Батков придобива нови размери. Тя напусна територията на стадиона. В последните м...

Лошата новина от "Герена" е свързана с възстановяването на Мирослав Иванов. Шуменския Деко, въпреки че не е от Шумен, няма да тренира още две седмици. Именно затова той остана в София, където ще продължи лечението си. В рейса обаче се качиха други играчи с травми, а именно Антон Огнянов, който вече свали медицинския ботуш, Дъстли Мюлдер, Кристовао Рамос, Пламен Илиев и Стефан Велев.

Другата неделя Левски, който е 4-ти в класирането на "А" група, посреща Черно море на Георги Иванов - Гонзо в мач от 31-ия кръг. Двубоят е насрочен за 19,30 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com