Логично: Избраха Станимир Стоилов за треньор №1

14461
Логично: Избраха Станимир Стоилов за треньор №1
Снимка: Getty Images / Guliver

Българският специалист Станимир Стоилов логично беше избран за треньор №1 на Казахстан в анкета на популярното в страната vesti.kz.

Бившият треньор на "Левски" вкара своя Астана в групите на Шампионска лига, където вече завоюва две точки. Освен това той защити титлата на страната, спечелена преди година, с което беше логичният избор за №1 в казахстанския футбол

Мъри Стоилов: Ако препоръчам треньор на "Ботев", то той ще е някой българин, а не словенец

Един от най-успешните български треньори - Станимир Стоилов отрече информацията да е препоръчвал на бившия си клуб "Ботев" (Пд) настоящ...

Само двама футболисти от неговата селекция обаче попадат в идеалния отбор - защитникът Дмитрий Шомко и халфът Рохер Каняс. Вторият в класирането - Кайрат, е с четирима представители, а с двама е и третият - Актобе. Тимът на Димитър Димитров - Херо - Иртиш, няма представители в идеалния отбор.

"Българинът вече постигна много през този сезон. Най-напред завоюва Суперкупата на Казахстан, след това класира Астана в груповата фаза на Шампионската лига, което преди това не е правил нито един отбор в страната. А преди дни спечели и шампионската титла. И сега е съвсем близо към златен хеттрик. А за да стане това, трябва да победи Кайрат на 21-и ноември на финала за Купата на страната. И без значение как ще завърши тази среща, той вече заслужи огромното уважение на феновете и на ръководителите на клуба си", пише изданието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com