Лудогорец разпиля Младост и в Подгорица

5662
Лудогорец разпиля Младост и в Подгорица
Снимка: БГНЕС

Лудогорец си свърши работата в Подгорица и елиминира очаквано черногорския Младост, за да се класира за третия квалификационен кръг на Шампионска лига. "Орлите" сразиха с 3:0 съперника си, като единствено преди почивката имаше същински заряд за двубой от такова естество.

В 23-ата минута Козмин Моци изпусна дузпа и не можа да се разпише по същия начин, както в предишния двубой в Разград. Спорно отменен гол разгневи черногорците в 35-ата минута, а 180 секунди по-късно Джоди Лукоки с фантастично попадение успокои духовете с гола си за Лудогорец.

Лудогорец убедителен в първия си мач от Шампионска лига

Лудогорец започна отлично петата си поредна кампания в Шампионска лига, след като пропусна да нанесе разгром на черногорския Младост (П...

В 48-ата Вандерсон също с великолепна солова акция премина четирима и заби второто попадение за "орлите" - 0:2. В 64-ата Лукоки с нов шут извън границата на пеналтерията реализира втория си гол за 0:3.

По този начин, за разлика от фиаското миналия сезон, "орлите" си гарантираха минимум участие в плейофите (последната фаза на пресявките) на втория по сила турнир Лига Европа.

Следващият опонент на Лудогорец ще бъде Цървена звезда, който осъществи обрат от 0:1 до 2:1 при домакинството си на Валета и с общ резултат 4:2 продължава напред.

Подробности за мача от Шампионска лига Младост - Лудогрец вижте в Sportlive.bg

Лудогорец ще влезе в групите на Шампионска лига отново

Днес, 13 юли, шампионите стартират тазгодшното си участие в Шампионска лига. Първият съперник на Лудогорец е черногорският първенец Мла...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com