Мартин Петров: ЦСКА ще се стабилизира

26219
Мартин Петров: ЦСКА ще се стабилизира
Снимка: БГНЕС

Бившият играч на "Манчестър Сити" и "Атлетико Мадрид" бе награден за играч №1 на XIX кръг в "А" група, благодарение на двете му попадения в мрежата на "Локомотив София". Той благодари специално на хората, изчистили терена преди този мач на "Българска армия".

"Искам да благодаря на всички треньори, които са гласували за мен, както и на колегите ми, без които нямаше да спечеля тази награда. Благодаря на тези хора, които направиха всичко възможно теренът да бъде в перфектно състояние. Става дума за масажисти, треньори и момчета от школата на отбора. Остана на заден план, но тези хора не са длъжни да правят такива неща. Знаете ЦСКА в какво състояние е, а тези хора вложиха доста труд, за да може срещата да се проведе в перфектни условия. Теренът беше добър за родните стандарти. Благодарности към тях от мое име. Колкото за наградата, надявам се да не ми е за последен път да идвам тук", пошегува се голмайсторът на "армейците".

Ботев Пловдив пребори ЦСКА

Отборът на "Ботев Пловдив" се наложи над ЦСКА с резултат 2:1 в последния мач от 20-ия кръг на "А" група. Иван Цветков изведе домаки...

"Не съм напълно готов. Цяла година не съм играл. Има още какво да се желае от мен, а и още свиквам с българския футбол. Ще ми е необходимо време, но се надявам с моя опит да вдъхна повече увереност на колегите ми на терена и да се представим както с мача с "Локо София". И като бях в Англия следях какво се случва по българските терени, но не е като да го изпиташ. Аз съм приел да играя тук и да помагам на отбора. Старая се да се опазя от контузии, но за съжаление терените тук не са от най-качествените. Това не може да се каже за теренът на "Ботев", който беше в много добро състояние".

"Яд ни е за загубата от Ботев. Имахме доста положения. Всички в отбора са много ядосани, но има и такива мачове. Гледаме напред. Положението в ЦСКА е доста тежко. Играчите се опитваме да си вършим работата на терена. Вярвам, че в следващите месеци клубът ще се стабилизира и ще си възвърнем името. Не ни приляга сегашното положение. Убеден съм, че скоро всичко ще се получи както трябва. Не съм акционер в ЦСКА. Всеки човек има правото да си купи акции. Аз ще съм първият човек, който ще го направи, но още изчаквам. Искам да видя една стабилна политика и ръководене на клуба. Ще помагам на всяка една инициатива, свързана с клуба ЦСКА. Смятам, че със самото ми идване помагам по някакъв начин. Рано или късно ще се намери спонсор за отбора", предаде БГНЕС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ