Мартин Петров отрече завръщане във Висшата лига

16639
Мартин Петров отрече завръщане във Висшата лига
Снимка: БГНЕС

Бившият ни национал и настоящ състезател на ЦСКА говори в интервю за клубния сайт на "армейците". В момента отборът е в Гърция на подготовка. Според Петров Стойчо Младенов е много добър специалист.

"Това, което се изисква за една подготовка, го имаме. Има някои неща, които могат да се подобрят, визирам терените най-вече, които не са в най-доброто състояние. Но ние сме професионалисти. Доста е тичането, като във всяка подготовка, но благодарение на това тичане влизам в добра форма, защото през лятото не проведох добра подготовка. Чувствам се добре, имам леки болежки, но това е нормално. По-опитните се опитваме да помагаме на младите", коментира Мартин Петров цитиран от БТВ.

Мартин Петров обратно във Висшата лига?

Появи се информация в английските медии, че Мартин Петров ще се завърне във Висшата лига. Бившият ни национал и играч на „Манчест...

Той отрече и за интерес от страна на "Стоук Сити", поради липса на обаждане от мениджъра Марк Хюз.

Мартин Петров е изключително признателен на феновете и каза, че съжалява за липсата на победа срещу вечния съперник "Левски" в кариерата си.

"Искам да благодаря на феновете на ЦСКА за невероятната подкрепа през есенния полусезон. Болката е голяма от отпадането от Левски за купата на страната, аз ги разбирам. За съжаление, в моята кариера имам три мача с Левски - две загуби и едно равенство. Пак отпадане от Купата. За мен болката е още по-голяма, защото нямам победа над вечния съперник. Отправям един апел към феновете, да продължават да ни подкрепят", добави Мартин Петров.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ