Петров в ръководството на ЦСКА

12394
 Петров в ръководството на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

През лятото Мартин Петров е възможно да се сдобие с директорски пост в ЦСКА, ако прекрати активната си футболна кариера. Надеждите на ръководството са, че той е подходящия човек, който ще помогне на клуба да тръгне напред, пише football24.bg, цитирайки "7 дни спорт".

Още по време на представянето си Мартин Петров заяви, че не е изключено да прекрати футболната си кариера през лятото на следващата година. Той обаче не пожела да даде еднозначен отговор на въпроса дали би приел да заеме някакъв пост в клуба след тази стъпка.

Мартин Петров излиза като титуляр срещу Левски

Мартин Петров започна като титуляр за ЦСКА в днешното дерби с Левски от осминафиналите на турнира за Купата на България, предаде БГНЕ...

Още преди завръщането му в ЦСКА се заговори, че на Мартин Петров може да бъде предложен договор като играещ директор. За това намекна бившият изпълнителен директор на "армейците" - Георги Илиев-Майкъла. След смяната на властта на Армията новите ръководители решиха да предложат само договор като футболист на бившия национал. С оглед на еуфорията сред феновете обаче те са преосмислили да дадат по-голяма власт на Мартин. Според запознати обаче единствената цел на "Лупи" е да накара бившия национал да си купи акции в клуба.

През 2008 година, по време на първия престой на Александър Томов на Армията, той се опита да изкуши с подобно предложение и Христо Стоичков. Тогава обаче Камата отказа предложението да заеме директорски пост в клуба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ