Радан Кънев с иронично намигване към "благодетеля" Домусчиев

11053
Радан Кънев с иронично намигване към "благодетеля" Домусчиев
Снимка: БГНЕС

Интересен пост публикува на своята стена в социалната мрежа Facebook лидерът на ДСБ и съпредседател на Реформаторския блок Радан Кънев. Той е пряка критика към бизнес плана на Кирил Домусчиев за "Лудогорец".

Кънев се позовава на Теодор Ролев, който пише следното: "Току-що разгледах докладните записки за юлската сесия на Общински съвет Разград и с учудване разбрах, че кмета Д. Бояджиев (бел. ред. - Денчо Бояджиев) предлага още 150 хил. лв. (в началото на годината вече бяха прехвърлени 100 хил. лв.) от бюджета на общината да бъдат дадени на детско-юношеската школа на ПФК Лудогорец за храна и подготвителни лагери. Средствата за това да бъдат прехвърлени от разходната част на средствата, определени за ремонт на спортна зала "Абритус". Решително съм против и ще направя всичко ,което е по силите ми това да не се случва. Та децата от ДЮШ на ПФК Лудогорец, които храним дори не са от Разград. Това са предизборни плонжове на кмета. Разградчани имат нужда от спортна зала!"

Кирил Домусчиев се държи като разглезено дете, на което нещо му е отнето

Това заяви председателят на КЕВР Иван Иванов по адрес на председателя на КРИБ Кирил Домусчиев. Според Иванов собственикът на "Лудогорец...

Преди известно време БТА съобщи, че "Лудогорец" "подобри рекорда за откраднати деца от школата на "Черноморец" от един набор", след като привлякъл седем момчета от набор 2002. "Без никакво съмнение той е най-талантливият в страната", коментира агенцията.

Играчите от тази генерация спечелиха през миналата година "Данониада" в България, което ги класира на световно първенство за деца. Там, водени от треньора Пламен Младенов, се наредиха на 10-о място, като по пътя си елиминираха представителите на Англия, Аржентина и Уругвай в предварителната група, след което отстъпиха на "видимо по-големите момчета" от Саудитска Арабия, но след това за 9-16-о място победиха САЩ и Германия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ