"Синият" фен Йовов: Батков знае какво трябва да направи

18602
"Синият" фен Йовов: Батков знае какво трябва да направи
Снимка: БГНЕС

Христо Йовов, който вече е само фен на Левски, предпочете да не напада собственика на клуба Тодор Батков след поредното унижение от ЦСКА. Както е известно, "сините" браха срам за трети пореден път този сезон във вечното дерби. Днес паднаха с 0:1. С този резултат се изложиха и точно преди седмица, а през есента се унижиха с 0:3. Бившият спортен директор на Левски гледа дербито от трибуната на "Васил Левски", а веднага след него хукна към студиото на Нова телевизия, за да гостува в предаването на Сашо Диков.

"Левски извървя дълъг път в грешната посока, заяви Христо Йовов. - И аз бях част от него. Няма съмнение за Батков, че той 10 години дава пари за Левски. Но нещата са малко размити, футболните хора трябва да вършат работата си и на всеки шест месеца да им се търси сметка. Ние имахме проблеми с парите при селекцията, но аз го знаех това и се опитах да се съобразя. Иначе със заплатите нямаше проблеми. За други задължения - не знам. В спортно-техническия щаб не са некадърници. За нещо голямо обаче трябват и пари. Нужни са средства за трансфери. Трудно е днес да се привлече свободен играч, който да е страхотен. Нормално е в последните години след като правим основно това, да има такива трансфери-ментета. Ники Митов почти изпълни онова, за което беше дошъл. Не успя със Славия, паднахме с Иртиш. За събличането на Петев до ден-днешен твърдя, че това беше абсолютно спонтанна постъпка на феновете".

Левски гради исторически антирекорд срещу ЦСКА за 100-годишнината

Левски упорито изгражда най-черната си и унизителна серия във вечното дерби с ЦСКА във възможно най-неподходящия период в историята - н...

Според Йовов, собственикът Тодор Батков трябва да се довери на един човек, на когото да даде цялата власт в Левски. "Батков знае какво трябва да се направи, заяви той. - По този въпрос обаче имахме разминавания. Времето ще покаже дали Гонзо ще спаси Левски. Знаем характера му. Подобрил е качествата си на треньор и директор. Пожелавам му на него и на клуба успех и да ни радва. С ръка на сърцето казвам, че Левски не може да влиза в уговорени мачове, това е немислимо. Не вярвам да има човек в България, който да може да влезе в съблекалнята на Левски и да каже, че отборът трябва да даде титлата".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ