Стадионът за Вечното дерби се разделя наполовина

17044
Стадионът за Вечното дерби се разделя наполовина
Снимка: БГНЕС

По нов начин ще се разпредели стадионът за Вечното дерби още през предстоящия двубой. Привържениците на отбора домакин ще заемат целия сектор А на стадион "Васил Левски", както и своята трибуна - Г за ЦСКА и Б за "Левски". Гостите пък ще са в сектор В. Това ще бъде въведено още в мача през тази седмица, който е от 15:15 часа и е първа среща между двата тима за 1/8 финалната фаза за Купата на Бьлгария, пише football24.bg, цитирайки "Тема спорт".

Решението е било взето на среща между ЦСКА, Левски, двата фенклуба, СДВР и Охранителна полиция. От полицията са обявили, че промяната се дължи на съображения за сигурност и по-голямото удобство на зрителите. По този начин ще бъдат премахнати и буферните зони, които се образуваха около централната трибуна на стадиона и правеха неизползваеми най-хубавите места на стадиона.

Един от вариантите за треньор на Левски

Георги Иванов - Гонзо е сред обсъжданите варианти за треньор на "Левски" от началото на следващата година. Името на "синята" легенда е ...

Същевременно станаха ясни и цените на билетите за предстоящия мач в събота. За секторите А и В те ще струват по 14 лева, а в Б и Г ще се влиза срещу 10. За мача реванш, който е на 19 декември, ще се заплаща същата сума за пропуските. Входните талони за дербито в събота ще бъдат пуснати в продажба от днес.

Преди мача с "Левски" от ЦСКА пък ще представят своя обновен портал cska.bg. Всеки привърженик на червените, който закупи билет за двубоя, ще получи специална карта, с която ще може да пазарува артикули от онлайн-магазина на сайта, както и да си купува билети. Освен това пластиката ще осигурява процентна отстъпка в редица тьрговски вериги в страната.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com