Стоичков: Григор върви по моите стъпки, ще ме стигне по слава

25645
Стоичков: Григор върви по моите стъпки, ще ме стигне по слава
Снимка: Getty Images/Guliver

Христо Стоичков се подигра на "футболните разбирачи" от Литекс в интервю за News7. Както е известно, той беше треньор на този отбор.  "Проблемът е, че много от тази футболисти, които ги налагах през миналата година, вече ги няма на терена. За мен това е много болно и обидно. Но има си там специалисти, които разбират много от футбол. Които мешат кашата..., каза той. - Не ме учудва това, което постигна Лудогорец тази година. Когато се работи правилно, винаги има резултати. Една, две, три години и резултатите идват. Когато се кара през просото, никога няма да има резултати. Както са тръгнали, пак ще станат шампиони. Три пъти поред шампион... да се наслаждават на успехите, които постигат. С един добър треньор като Стойчо Стоев. Бил е при мен в Етрополе, познавам неговите качества".

Христо Стоичков не пропусна удобен момент да се изгаври и с "вечния враг" Левски. "Той господин Вуцов каза - Ние стадион нямаме, а искаме да правим юбилей. (смее се). За този отбор какво да кажа, отдавна съм го подминал, каквото и да кажа, ще е малко".

Стефка към Стоичков: Националният кога ще е на Олимпиада?

"Ицо, кога ще имаме шанса да гледаме национален отбор на Олимпиада? Помислете си! Това е много важно", заяви с усмивка председателят на...

Бившият национален селекционер разкри и колко добре се чувства в Маями. "Знаеш ли колко ми е хубаво в Маями? Тука кашата много пари, а там ми е спокойно. Имам един час работа на ден. Голф, спокойствие, разказа той и продължи за срещата си с Цветана Пиронкова и Григор Димитров: "Трябва да отделим по-голямо уважение и към Цвети, и към Григор. Те са двамата, за които се говори най-често. Няма да е чудни Григор да тръгне по моите стъпки, макар, че футбола няма нищо общо с тениса, но по слава... да".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ