Венци Стефанов: Локо (Пд) са селски отбор със селски треньор

13984
Венци Стефанов: Локо (Пд) са селски отбор със селски треньор
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се нахвърли върху Локомотив (Пд) и треньора му Сашо Станков и ги нарече "селяни". Ексцентричният бос на "белите" беше бесен от поведението на наставника на "смърфовете" и се възмути от поведението му по време на мача спрямо играчите на домакините. Както е известно, Славия смаза пловдивчани на собствения си стадион в София с 4:1 в последния кръг от редовния сезон в "А" група.

"Не му прави чест на Сашо Станков цял мач да вика по нашите футболисти, че са селяни, заяви Стефанов. - Познавам и уважавам семейството му, но той е треньор на селски отбор. Няма какво повече да добавя. Те са селски отбор със селски треньор. Колкото до вчерашното дерби, радвам се, че ЦСКА победи. Ограбиха Славия срещу Левски и както каза Валентин Илиев, с Божията помощ ЦСКА спечели. Ние направихме услуга на българския футбол, като помогнахме на Лудогорец да стане шампион. Левски ги знаем в Европа. Идват Иртиш, миртиш и ги елиминират. Лудогорец вдигна много коефициента и няма да треперим дали ще имаме три участника в Европа".

Чичо Венци ги разкри: Локомотив и Любимец се издържат от черно тото

Футболът в България се събуди от зимния си сън с добре познат лайтмотив. За пореден път се заговори за очевидното уреждане на мачове с ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com