Поредният случай на изчезнало момиче в Югозапада

2436
Поредният случай на изчезнало момиче в Югозапада
Снимка: Интернет

Днес бе съобщено в социалната мрежа за поредния случай на изчезнало момиче от Югозапада. 15-годишната Елизабет Рибналиева от гр. Гоце Делчев е изчезнала от Коледа и семейството и няма никаква информацията от нея. Уведомена е полицията, която издирва момичето под дърво и камък, но засега без резултат. 

Близки и роднини на момичето пускат призив в мрежата за помощ от всеки, който го е виждал, като молят да се свържат с органите на реда. 

Изчезна баба от Мадан, издирват я полицаи и ловци с кучета

Полицаи, ловци с кучета и роднини издирват 78-годишната Катя Иванова от Мадан. Възрастната жена изчезнала в събота, Още от тогава близ...

Това е поредният случай на момиче, изчезнало от Югозапада. През октомври, както Actualno.com писа, изчезна 12-годишно момиче от с. Долно Осеново, община Симитли. Родителите на детето работят в Португалия, а то е на грижата на роднини. Детето изчезна безследно една сутрин, като не отива на училище. Полицията в района бързо започва масово издирване, като училището на детето е първото проверено. Разпитват се свидетели. 12-годишната ученичка е засечена от камери на автогарата в Благоевград, а в последствие се разбира, че е заминала при мъж, с когото имала онлайн връзка. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com