Издателство "Егмонт" ще издаде биографията на Кристиано Роналдо за деца

7526
Издателство "Егмонт" ще издаде биографията на Кристиано Роналдо за деца
Снимка: Getty Images/Guliver

След успеха на първата биография на Лeo Меси за млади читатели, превърнала се в една от десетте най-продавани книги за деца и тийнейджъри у нас за 2015 г.*, „Егмонт” ще зарадва малките фенове на футбола с историята на Кристиано Роналдо. Биографията на вечния съперник на аржентинската сензация излиза на 2 април 2016 г. Книгата ще запознае децата с истинското лице на португалския футболист, засягайки теми като това колко е важно да следваме мечтите си на всяка цена и значението на самодисциплината и устрема, нужни за всеки успех.

Когато е на осем години, отборът му губи всичките си мачове. На дванайсет напуска семейството си и се установява в Лисабон. На петнайсет е диагностициран с порок на сърцето, което слага край на футболната му кариера. На двадесет и три той е... най-скъпият играч на всички времена! Житейската история на Роналдо е универсален пример за нуждата от желязна воля и решителност по пътя към върха. Това е история за изключителните таланти, силата на мечтите и упоритата работа. За футбола, който често изисква много жертви.

Правят биографичен филм за бащата на "Властелинът на пръстените"

Легендарният писател Джон Роналд Руел Толкин, който създаде популярния фантастичен роман "Властелинът на пръстените" и предисторията му...

Биографията на Роналдо е задължително и вдъхновяващо четиво за всеки малък любител на футбола, богато илюстриран поглед върху историята на играча, изпъстрена със забавни моменти от терена и личния му живот.

Ивете Жултовска-Дарска е любител на футбола, фотографията и Тоскана. В продължение на седем години управлява телевизионния канал TVN Style. Има 9-годишен син, чиято страст към футбола е причината да напише серия от книги за деца за техните футболни идоли.

 *според класация на верига книжарници „Хеликон“

 

ЕГМОНТ издава книгата по хитовия филм на "Дисни ченъл" "Наследниците"

След огромния успех на романа „Островът на изгубените” от Мелиса де ла Круз, предисторията на хитовия филм на „Дисни ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги