Без вода в кв. Кремиковци днес

10291
Без вода в кв. Кремиковци днес

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от компанията. Във връзка с ремонтни дейности в с. Бусманци, на черен път в местност „Рекитарката”, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Кремиковци”, с. Сеславци, гр. Бухово, с. Яна, с. Желява, с. Челопечене, с. Долни Богров, с. Горни Богров, кв. „Ботунец”, с Кривина, ханове „Богров” и гара Мусачево, както и отклонението за с. Равно поле.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на центъра на гр. Бухово, на центъра на кв. „Ботунец”, на центъра на с. Долни Богров, на центъра на с. Горни Богров, на ул. „Панайот Волов” до бл. 103А в кв. „Кремиковци”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата.

Къде няма да има вода днес в София

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от компанията. Във връзка с изпъ...

Във връзка с подмяна на спирателни кранове и монтаж на изпускател по ул. „Иван Радоев”, ул. „Емануил Попдимитров” и ул. „Проф. Жечо Атанасов”, кв. „Витоша”, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Емануил Попдимитров” от ул. „Ангел Каралийчев” до ул. „Георги Райчев”, ул. „Проф. Жечо Атанасов”, ул. „Иван Радоев” от ул. „Жечо Атанасов” до ул. „Иван Панталеев”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на кръстовището на ул. „Иван Радоев”, ъгъла с ул. „Проф. Жечо Атанасов”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване на мътността на водата.
Без в

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон  0700 12121 .
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Без вода в част от район "Оборище" в столицата

Продължават инженерно-ремонтните работи на „Софийска вода” АД по инвестиционната програма на компанията, съобщиха от дружес...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com