Борисов към Лукарски: Готови сме да работим със СДС

9939
Борисов към Лукарски: Готови сме да работим със СДС

Днес повече от всякога българските граждани с дясно мислене имат нужда от диалогични хора, които да помогнат за обединението им, а не от лидери с лични и корпоративни амбиции. Това написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в поздравителния си адрес до новоизбрания председател на СДС Божидар Лукарски.

Винаги съм отстоявал позицията, че партиите от семейството на ЕНП могат заедно да работят за европейското бъдеще на България. В мое лице винаги ще срещнете готовността на ПП ГЕРБ да работим заедно със Съюза на демократичните сили за решаването на проблемите на българските граждани.

Божидар Лукарски е новият лидер на СДС

Божидар Лукарски е избран за председател на Съюза на демократичните сили на днешната XXI Национална конференция на партията.Лукарски е ...

Уверен съм, че с Ваша помощ СДС отново ще даде политическа представителност на дясномислещите хора от цялата страна. Надявам се в името на всички тях да продължим да работим в диалог и да намираме повече близки позиции за развитието на страната. Дължим това както на дясномислещите хора, така и на всички български граждани, които губят доверието си в държавността заради безрезултатния популизъм на социалистите и критично нарастващата арогантност на националистите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com