Депутатите обсъждат прекратяване пълномощията на Емил Иванов

14897
Депутатите обсъждат прекратяване пълномощията на Емил Иванов

Депутатите ще обсъждат първо гласуване на законопроект за изменение и допълнение на Наказателно-процесуалния кодекс.

В дневния ред на заседанието са включени и обсъждане на проект за решение за прекратяване на пълномощията на народния представител Емил Иванов, обсъждане на Законопроект за ратифициране на Спогодбата между правителството на Република България и правителството на Алжирската демократична и народна република за морско търговско корабоплаване. Вносител на законопроекта е Министерски съвет.

Те знаят как ... да се провалят

Ако се чудят кой е най-големият им враг, днешните управляващи просто трябва да погледнат в огледалото. Правителството "Орешарски" и к...

Депутатите ще разгледат и избора на член на Съвета за електронни медии от квотата на Народното събрание. На заседанието ще се разглежда и първо гласуване на законопроект за изменение на Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни, обществени и други длъжности в публичния и частния сектор. Вносители на законопроекта са народните представители Христо Монев, Ваня Добрева, Деница Златева, Атанас Зафиров и Пламен Славов.

Временната комисия за изработване на проект на нов Изборен кодекс ще обсъди правилата за медийното отразяване на предизборната кампания и осигуряване на равнопоставеност на участниците. Това съобщиха от пресцентъра на парламента. Редовното заседание на комисията ще се проведе на от 14.15 ч. в зала „Изток”.

За участие са поканени ръководители и представители на медиите, институции и медийни организации. Заседанието ще се излъчва в реално време в Интернет чрез интернет страницата на Народното събрание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com