Доброволци почистиха плажа на Каварна

8592
Доброволци почистиха плажа на Каварна

Кметът на Каварна Цонко Цонев за пореден път постави начало на кампания за почистване, съобщиха от общината. Този път мястото, на което тече усилена работа, е Централният плаж на морския град. Личният пример на кмета бе последван от редица ентусиасти. В акцията по почистване се включиха над 70 доброволци.

За всички тях Община Каварна е осигурила чували и ръкавици. Създадена е необходимата организация за събиране и извозване на отпадъците с помощта на транспортна техника.

Слънчевото изгаряне може да причини гадене и повръщане

Слънчевите лъчи могат да имат много неприятни последствия, ако не се спазват някои основни правила. Това каза проф. Огнян Хаджийски, на...

Чрез акцията в грижа за брега на Черно море, плажът на Каварна ще бъде почистен за първия по рода си Фестивал на фойерверките, който ще се състои на 10 и 11 август 2013 г. Сцената, на която ще бъдат концертите в двете фестивални вечери ще бъде разположена на централния плаж.

На 10 август 2013 г. от 20.00 часа за настроението на присъстващите ще се грижат Поли Генова и Дани Милев, а втората вечер е поверена в ръцете на рап изпълнителя Криско. Водещ и през двете вечери ще бъде DJ Роско. В огненото шоу ще участват общо четири лицензирани фирми, които ще изстрелят по два залпа, всеки с продължителност около 7 минути и 30 секунди, като изстрелите ще бъдат от буна 1 и буна 2.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com