Йовчев: Разочарован съм от резултатите на Консултативния съвет

7730
Йовчев: Разочарован съм от резултатите на Консултативния съвет

Един човек не трябва да има възможност да се разпорежда и да използва тази техника. Това трябва да бъде процедура, каза вътрешният министър Цветлин Йовчев, повод подслушванията, цитиран от bTV. Министърът каза, че е разочарован от резултатите на Консултативния съвет при президента днес. 

Според него е било добре, ако членовете на КСНС са се обединили около едно становище, което да даде правилното послание на хората и на обществото. Той посочи, че се притеснява от високото ниво на агресия, включително и от политическото говорене. Трябва да си даваме сметка, че едно такова остро, агресивно политическо говорене се пренася надолу. Опасното е, че в отделни групи на протестиращите вече виждаме лозунги, плакати, твърдения, които създават опасност, каза той. "Към момента не мисля, че има голяма заплаха, но ако не си дадем сметка какво се случва в момента и че при тази нервност, ако нямаме достатъчно отговорно поведение на институциите, на политическите партии може да се доведе до рискове", каза Йовчев и уточни, че са регистрирани "екстремистки, етнически и религиозни" лозунги. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Пожелания за Гергьовден
Пожелания за Гергьовден

Всеки познава поне един човек с името Георги или Гергана, които празнуват имен ден на 6 май - ето кои са най-хубавите пожелания за Гергьовден. Най-хубавите...