Над страната ще нахлува хладен въздух

4829
Над страната ще нахлува хладен въздух

Над страната ще нахлува хладен въздух и той ще обхване цялата страна. Въздушната маса ще е неустойчива и ще се развива купесто-дъждовна облачност, съобщиха от НИМХ.

На много места ще превали и прегърми. Ще духа до умерен, в Дунавската равнина и временно силен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат между 10° и 15°, в София около 10°. Температурите ще се понижат и максималните ще бъдат предимно между 18° и 23°, в София около 17°.

Над планините ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми, по най-високите върхове на Рила и Пирин ще превали и сняг. Ще духа умерен до силен вятър от север-северозапад. По Черноморието ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места, главно след обяд ще превали краткотраен дъжд, придружен от гръмотевици.

Слънчево утро и следобедни гръмотевични бури

Днес преди обяд ще е слънчево. Около и след обяд над Западна и Централна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много ...

Ще духа до умерен вятър от северозапад. Максималните температури ще бъдат около 22°-24°. Температурата на морската вода е 19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com