Юревич: Това "недоразумение" нанася неизмерими щети на името ми

5520
Юревич: Това "недоразумение" нанася неизмерими щети на името ми

Името на Юлия Юревич е замесено в напълно измислен скандал, това се посочва в съобщение до медиите и отворено писмо на самата Юлия. 

"Здравейте всички, с които неведнъж през годините сме имали изключително плодотворно и добро сътрудничество. Искам да изразя своето безкрайно недоумение и възмущение от новината, тиражирана по-рано днес, че съм забъркана в скандала с арестуваната за притежание на наркотици българка в Гърция. С много от вас се познаваме през годините и всички сте наясно, че нито моралът ми, нито семейното ми възпитание ми позволяват да имам каквото и да е общо с подобни неща. Информацията, че съм арестувана в Гърция научих, докато бях в Козлодуй при родителите си. Давате си сметка, че "недоразумение" от този порядък нанася на името ми щети, които са на практика неизмерими. Искам да се обърна към всички вас с молба фалшивата информация да бъде опровергана. Вероятно е неизбежно да се търси сензация, но не трябва никога да се забравя, че зад имената стоят реални хора и съдби, на които може да бъде навредено с непроверена или лъжлива информация".

Наша Мис България, арестувана за търговия с дрога?

Носителка на титлата „Мис България" е арестувана в Атина за търговия със забранени вещества, съобщава сайтът за българи в Гърция ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com