Асансьорът в Бургас, в който падна жена с внучето си, е пипан от персонала на болницата?

14586
Асансьорът в Бургас, в който падна жена с внучето си, е пипан от персонала на болницата?

Разследването на инцидента в Четвърта поликлиника в Бургас, при който 51-годишна жена падна с внучето си в асансьорна шахта, е в задънена улица.

Оказва се, че техническа експертиза на асансьора все още не е направена, защото съответният експерт е в отпуск до 1 юли. Самият асаньор е монтиран от фирма, която е прекратила дейност десет дни преди инцидента, информира bTV. От ръководството на поликлиниката изказват предположение, че може да е имало токов удар преди

Жената, паднала в асансьорна шахта в Бургас, вече е контактна

51-годишната жена, която падна в асансьорна шахта в бургаска поликлиника, вече е контактна, а животът й е вън от опасност. Жената все ...

Нещата около асансьора са повече от странни и безумни. Оказва се, че той е бил нов, модерен модел с електронна система. Вратите са се отваряли и затваряли по-бавно и често пациентите са ги блъскали, за да могат да тръгнат по-бързо. Заради това е имало повреди и в крайна сметка ръководството на болницата е махнало електронният механизъм, който е блокирал вратите. Така те вече са могли спокойно да се отварят по всяко време – резултатът е известен, паднала жена и малко дете.

51-годишната Валя вече е по-добре, но не помни нищо от инцидента. Съпругът ѝ казва, че в ситуацията е имало голям късмет – звъннал е телефонът на жената и затова веднага се е разбрало, че в шахтата има човек. Персонал на лечебното заведение е отричал, че има някой в шахата, „за да не дойдели журналистите”, каза мъжът на Валя. И се заканва, че докрай ще се бори за правата си.

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com