BTL CPMotion иновативен уред за бързо постоперативно възстановяване

7752
BTL CPMotion иновативен уред за бързо постоперативно възстановяване

Претърпели сте операция и искате да се възвърнете към нормалното си всекидневие? Физиотерапията не спира да бележи прогрес и вече предлага бързи и ефективни терапии, благодарение на напредналите технологии.

Пасивно раздвижване на крайниците – без усилия от страна на пациента

В края на миналата година, на ежегодната конференция по спортна медицина, уредът на БТЛ BTL CPMotion бе презентиран пред широката публика. Той осигурява едновременно пасивно раздвижване на всички стави на долен крайник и по- бърз възстановителен процес. Този апарат е предназначен предимно за рехабилитация след счупване и операция.

Факт е, че мнозина от победителите в олимпийските игри в Рио използваха уредите на БТЛ Индъстрийз в своята подготовка, което до голяма степен спомогна за блестящото им представяне.

Футболистите на Чехия и Португалия също заложиха на модерните технологии, внедрени в уредите на БТЛ Индъстрийз, за бърза рехабилитация след контузии.

CPMotion влиза в действие в началото на рехабилитацията на ставите на крака, след направена операция при травма.

Апаратът е направен така, че да раздвижва ставите непрекъснато и многократно, като има възможност да се контролира обхвата на движенията. С този уред по съвсем естествен начин, без усилие от страна на пациента, се постига извършването на пасивно движение, постепенно премахване на болката след операцията и се предотвратява риска от възпаление.

БТЛ Индъстрийз предлага на пазара три модела от апарата CPMotion.

BTL-CPMotion K Elite

С това устройство може да се раздвижват трите стави на крака. Разполага с дистанционно управление, което има сензорен екран.

BTL-CPMotion K Pro

BTL Exilis Elite - високотехнологични апарати сбъдват мечти в естетичната медицина

Кабинетите за естетична медицина, оборудвани с последните технологични новости, сбъдват мечти. Оборудвани с най-съвременна медицинска ...

Този модел се прилага при рехабилитация на коленната и тазобедрена става. Също работи с дистанционно управление и със сензорен дисплей.

BTL-CPMotion K Easy

Това е по-икономичен вариант на предходния модел за рехабилитация на коленна и тазобедрена става. Може да се пуска и спира от разстояние.

Уредите разполагат със специален модул за рехабилитационно раздвижване на глезен. Може да се прилага висока скорост. Работата по настройване на уреда е лесна и удобна. Значително улеснение дава и дистанционното управление със сензорен дисплей.

Определено BTL-CPMotion може да се похвали с огромния си принос за увеличаване обема на движение и благоприятното си въздействие върху мускулната мощ. Апаратът има стимулиращо въздействие върху хидроцитния метаболизъм, който има решаваща роля при възстановяване на ставите. Използването на този апарат в постоперативната фаза, води до по-ранно възстановяване и изписване от болничното заведение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com