ICAP Bulgaria отличи Kaufland като лидер в сектора за модерна търговия

1939
ICAP Bulgaria отличи Kaufland като лидер в сектора за модерна търговия
Снимка: Кауфланд

Kaufland България беше отличена като лидер в сектора за модерна търговия в тазгодишното издание на наградите True Leaders. Те се организират за осма поредна година от ICAP Bulgaria, част от ICAP group of companies - най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа.

Инициативата True Leaders отличава Kaufland България като водеща компания в своя сектор, отговаряща едновременно на няколко измерими и обективни критерии: годишна печалба, увеличение на персонала, кредитна оценка и лидерство в своя сектор. Kaufland България се нарежда сред 300-те най–печеливши компании по EBITDA* за 2019 г. През същата година търговската верига е увеличила броя на своя персонал в сравнение с 2018 година и има висока кредитна оценка (ICAP Credit Score, от B2 до A1).  

Как да пазаруваме качествено за Коледа

В навечерието на коледните и новогодишните празници Александър Сано избра Kaufland за своя предколеден пазар. Популярният български акт...

“Благодарим на ICAP за високата оценка. Да бъдем лидер в сектора за модерна търговия е чест и преди всичко голяма отговорност за нас. Kaufland присъства на българския пазар от 15 години, през които се утвърди като предпочитано място за пазаруване, като верен партньор на българското производство и като един от най-големите и атрактивни работодатели. Ще продължим да осъществяваме дейността си в страната с мисъл и грижа за клиентите, да предлагаме разнообразие от качествени и свежи продукти на отлични цени, да инвестираме в националната и регионална икономика и да бъдем сигурен и надежден работодател за своя екип от над 6 000 човека“, коментира Иван Чернев, председател на УС на Kaufland България.

Kaufland е лидер в сектора за модерна търговия с годишен оборот, надхвърлящ 1,6 млрд. лв. През 2020 година търговската верига има 60 хипермаркета в 34 български града. От стъпването си в страната през 2006 година досега Kaufland се превърна в доверен помощник на българското семейство, в предпочитан партньор на българския производител и в значим фактор за стимулирането на националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,4 млрд. лева. Търговската верига изгражда своята бизнес стратегия, като се ръководи от потребителското търсене и работи за удовлетвореността на клиентите. Нея Kaufland постига, предлагайки огромно разнообразие от качествени и свежи продукти на отлични цени, както и удобно и лесно пазаруване в своите обекти.

Kaufland е най-големият работодател сред търговските вериги и втори по големина в страната с екип от над 6 000 служители. Компанията предлага на служителите си сигурно работно място и коректно отношение, атрактивно възнаграждение, възможности за професионално и личностно развитие, международен опит, богат пакет от социални придобивки, гъвкаво работно време, програма от обучения и семинари, която целогодишно се обогатява и надгражда. Професионалисти от почти всяка сфера на дейност могат да намерят реализация в компанията и нейните структури – от продажби и търговия, през счетоводство, строителство, финанси, логистика до маркетинг и човешки ресурси. Благодарение на цялостната си дългосрочна стратегия за развитие на човешкия капитал, вече две поредни години Kaufland се сертифицира като Топ работодател от международния независим институт Top Employers Institute. Сертификацията е доказателство за силните работодателски политики на компанията и нейната водеща позиция на пазара на труда в България.

Kaufland България подкрепя развитието на „зелена” логистика у нас

Kaufland България е единственото дружество в групата германски хипермаркети, в което 85% от доставките до хипермаркетите се извършват с...

 

* Печалба преди лихви по кредити, данъци, обезценяване и амортизация.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com