Kaufland България получи удостоверение „Препоръчан работодател“

2234
Kaufland България получи удостоверение „Препоръчан работодател“
Снимка: Кауфланд

Kaufland България бе официално обявена за „Препоръчан работодател“ в проучване на сдружение „Общност за човешки ресурси в България“, Bulgarian HR Community и To the Top Agency.

В пилотната година на инициативата за оценяване нагласите и мнението на служители на компаниите у нас, Kaufland България се отличава като препоръчана от самите й служители пред кандидати за работа в България и в чужбина.

Методологията на изследването включва удостоверяване на база на вътрешна анкета с изискване за брой служители от различни отдели и структури на компанията. Последващо изчисляване на т.нар. eNPS индекс – или коефициент за лоялност на служителите към компанията - е оценката, на база на която резултатите се съпоставят с необходимите изисквания по методологията.

Kaufland получи признанието „Препоръчан работодател“ при покриване на двата основни критерия - положителен коефициент eNPS  и резултат над средния за индустрията в България.

В началото на 2021 Kaufland България бе сертифицирана – за трета поредна година – и като Топ Работодател от престижния международен независим институт Top Employers Institute. Оценката й бе направена след детайлен мониторинг на процесите и инструментите за управление на човешките ресурси през изминалата година, изготвен от международно жури от независими експерти.

В средата на месец февруари Kaufland България получи две отличия и в тазгодишното издание на Employer Branding Awards на b2b Media. Компанията беше обявена за Employer Brand Leader на годината и спечели I-во място в категорията „Employer Branding Idea (in pandemic times)“ за реализирането на кампаниите „АзПомагам“ и „Разчитайте на нас“, с фокус върху своите служители с техните най-силни качества и висок професионализъм.

С превръщането на хора от различни отдели в лица на кампанията, Kaufland засвидетелства още веднъж своето уважение към труда на екипа си, благодарение на който търговската верига продължава да бъде водеща в сектора и да следва своята визия за сигурен работодател.

Повече за работодателската политика на компанията можете да научите на kariera.kaufland.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com