Kaufland организира първи Фестивал на домашните любимци

6307
Kaufland организира първи Фестивал на домашните любимци
Снимка: Кауфланд

На 4 октомври Kaufland България ще проведе първия по рода си  Фестивал на домашните любимци. Събитието ще се проведе от 10:00 до 14:00 часа на паркинга на хипермаркет Kaufland в гр. София, кв. Крива река (бул. „ген. Тотлебен“ 36). С организацията на фестивала компанията отбелязва Световния ден за защита на животните. Събитието ще посрещне домашни любимци и ентусиасти с редица активности и изненади. За най-игривите и активни гости ще бъде на разположение специален „Парк на забавленията“, където ще има  демонстрации на трикове и ще бъдат споделяни ценни съвети за възпитанието и грижата на домашните любимци.

Посетителите ще могат да се възползват от безплатни консултации с  ветеринар, както и от специална фото стена за безплатни моментни снимки. Освен със забавни игри, четириногите посетители ще бъдат изкушени и със специален дегустационен кът, в който ще могат да опитат лакомства от собствените марки за домашни любимци на Kaufland, които включват продукти с изключително високо качество, без добавена захар и без консерванти и с високо съдържание на месо или риба.

Близо 11 тона пластмасови отпадъци бяха събрани в тазгодишното издание на кампания „Книги за смет”

С равносметка за събрани 11 тона пластмасови отпадъци за рециклиране и раздадени 12 000 книги приключи осмото издание на кампанията &bd...

В зоната на фестивала ще бъде разположен и pop-up магазин, от който ще могат да бъдат закупени продукти от сериите за домашни любимци на Kaufland с отстъпка от 25%. Организаторите са подготвили изненада и за първите 100 души, които направят покупка от над 30 лв. – всеки от тях ще получи гравиран медальон с името на  домашния си любимец, който може да закачи на нашийника му.

Kaufland България предлага постоянен асортимент от над 400 артикула за домашни любимци, сред които разнообразие от качествени храни за котки и кучета - пастети, хапки, стикове и суха храна, както и забавни и полезни аксесоари за ежедневните им нужди. Близо 100 от продуктите могат да бъдат открити под брандовете K-Classic, K-Favorites и Dante.

Сред основните приоритети на Kaufland България е да формира устойчиво своя асортимент и да предоставя разнообразие от продукти на изгодни цени, които имат един общ фокус – грижа за цялото семейство, в това число и за домашните любимци. През 2020 година Kaufland България получи златен медал от международната организация ICERTIAS, който отразява високото качество на предлаганите от търговската верига продукти за домашни любимци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com