Още двама топ лектори се присъединяват към ФАРА’18

5304
Още двама топ лектори се присъединяват към ФАРА’18
Снимка: ФАРА

Започвайки като фестивал на оспорвано състезание на креативни идеи и рекламни кампании, ФАРА’18 се превръща и в годишен обучителен семинар като за трета поредна година организира лекционен панел, воден от международни специалисти в сферата на комуникациите, рекламата и бизнеса. Темата тази година е „Креативност и ефективност“, a в програмата са включени лекции, панелни дискусии и уъркшопи, водени от авторитетни имена с богат практически опит и международни фестивални награди. Обявените към момента имена са Пол Арнолд, Стийв Хенри, Ричард Мълъндър и Гурдийп Пури, а организаторите представят още участието на Леван Лепсверидзе и Катаржина Драгович. Акредитации за присъствие на фестивала се заявяват до 5 юни на сайта www.fara.bg.

Катаржина Драгович изминава пътя от копирайтър до творчески директор, с богат практически опит в агенции като DMB&B, J.Walter Thompson, McCann-Erickson, EURO RSCG. Носителка е на множество престижни награди от рекламни фестивали, сред които Clio, Epica, Kreatura, Effie, Złote Orły. Била е участник в журито на New York Festivals, Kreatura, Golden Eagles, KTR, POPAi, Kodak Film Festival, а в момента Катаржина е посланик на Golden Drum International Festival of Creativity. Редовно публикува статии в специализирани издания като New Moment, Magazine For Art And Advertising, Impact, Pro-Creation, Brief, Media&Marketing. Съавтор е на книгата Directing of TV commercials, основател на Szkola Mistrzow Reklamy (Advertising Masters School) и е преподавала в Miami Ad School Warsaw, Minneapolis College of Art and Design, Lodz Film School, Warsaw University, Warsaw School of Economics.

Пет години след създаването на грузинската агенция Leavingstone, компанията вече е утвърдено име в рекламната индустрия в черноморския регион. За този кратък период от време, Леван Лепсверидзе, криейтив директор и съосновател на агенцията, заедно със своите колеги и партньори, печелят над 100 награди от международни рекламни фестивали, включително два поредни бронзови лъва във фестивала Cannes Lions и престижни отличия като Eurobest, London International Award, ADCE, Epica, Golden Drum, Golden Hammer, KIAF Grand Prix, Ad Black Sea Grand Prix. Леван съвместява творческите си ангажименти с консултантски услуги в областта на маркетинга, подпомагайки малки фирми в Грузия.

ФАРА 2018 събира рекламна агенция и клиент

Най-престижният фестивал на креативната индустрия в България – ФАРА, който ще се проведе в Пловдив от 7-ми до 9-ти юни, тази годи...

Фестивалът ФАРА за поредна година ще събере на едно място креативни комуникационни агенции, успели бизнес лидери и вдъхновяващи международни специалисти от бранша. Събитието ще се проведе в град Пловдив - център на културата и изкуството в България. Един от основните партньори на ФАРА’18 е Фондация „Пловдив 2019 – Европейска столица на културата“, както и Нова Броудкастинг Груп и Нет Инфо, подкрепящи за поредна година фестивала.

ФАРА

Целта на фестивала е да демонстрира постиженията на комуникационната индустрия в България и да отличи най-добрите рекламни форми и комуникационни кампании. Най-големият рекламен фестивал в България и се организира от 2000-та година насам от Българската асоциация на комуникационните агенции. Обединява в себе си конкурс на комуникационни идеи и лекционен панел с участието на уважавани международни лектори. Във ФАРА участват над 500 професионалисти от комуникационния бранш, представители на творчески професии, режисьори, продуценти, водещи рекламодатели, маркетинг специалисти, медии.

ФАРА 2018 събира рекламна агенция и клиент

Най-престижният фестивал на креативната индустрия в България – ФАРА, който ще се проведе в Пловдив от 7-ми до 9-ти юни, тази годи...

Фестивалът ще представи най-добрите рекламни форми и кампании, създадени в България и реализирани в страната или в чужбина през 2017 и 2018 година. Комуникационните агенции ще демонстрират постиженията си в 26 различни категории в разделите: „Аудио-визуални форми и копирайтинг“, „Художествено оформление и дизайн“, „Дигитални форми и креативно използване на медиа“, „Кампании“.

БАКА

Българската асоциация на комуникационните агенции е създадена през 1995 година като независима, доброволна обществена организация, която да способства за утвърждаването на рекламната дейност като важна и неотменна сфера в модерната пазарната икономика, за утвърждаване на положителния имидж на рекламата сред широката общественост и за пространно информиране на обществото по отношение на цялостната комуникационна стратегия и политика на организацията и нейните членове.

Основните цели на Българската асоциация на комуникационните агенции са: да развива и утвърждава високи професионални стандарти и професионална етика сред членовете си без изключение, да защитава професионалните интереси на членовете си пред обществеността, държавни и обществени органи и други юридически лица, да се включи в международния обмен на информация между асоциации и други организации със сходни цели и задачи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

КНСБ: Заплатата за издръжка следва да отразява регионалните различия

"Топлофикация София" обеща по-ниски сметки за февруари

ТЕЦ "Бобов дол" спря работа

Инфлацията в ЕС, еврозоната и България продължава да се забавя и през февруари

Украинските яйца, които се продават като български: Опасност от спекулации с цените преди Великден

Брокери в Пловдив: Отчитаме ръст в търсенето на качествени нови жилища

Атанас Пеканов: България няма да влезе в Еврозоната през 2025 г.

Иванка Шалапатова: 418 000 българи работят на минимална работна заплата

Броят млади българи, които нито са работили, нито са учили, намалява през 2023 г.

Търговията между България и Великобритания е достигнала рекордни стойности

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика